Automotive logistics
Pratite pošiljku

Iskustvo. Pouzdanost. Sigurnost. Kvaliteta.

Četiri riječi koje nas najbolje opisuju i za koje se zalažemo.

Mi smo tu za vas od 1957. godine i nudimo sveobuhvatne logističke usluge u lancu opskrbe. Regionalna distribucija, nacionalna distribucija i međunarodni transport naša su osnovna područja stručnosti, kao i interna logistika i logistika skladištenja.

Svakom kupcu pristupamo individualno i stoga nastojimo što bolje zadovoljiti sve vaše potrebe kako bismo smanjili vaše troškove i učinili vas konkurentnijima na tržištu. Uspjeh naše tvrtke temelji se na čvrstim temeljima kvalitetnih usluga i društveno odgovornih aktivnosti, a poštivanje okoliša tijekom distribucije neizostavan je dio naše poslovne povijesti. Zato smo, osim što nudimo logistička rješenja na dva kotača – BikeCAT, uveli i višekratnu i kolektivnu ambalažu te uspostavili suradnju s tvrtkama za reciklažu. Brinući se o okolišu, želimo vratiti prirodi ono što joj uzmemo.

Zbog toga imamo veliku podršku naših kupaca, kao i našeg neizostavnog tima. Predani su, odgovorni, kompetentni i profesionalni u svim svojim zadatcima. Bez njih ne bismo bili ono što smo danas – vodeći logistički operater u Hrvatskoj i na Jadranu.

Nakon više od deset godina dinamičnog razvoja u Hrvatskoj i Sloveniji, zauzeli smo vodeću poziciju u logistici u automobilskom i industrijskom sektoru. Svoje vještine koristimo i u suradnji s drugim industrijama i tržišnim segmentima. Surađujemo s tvrtkama iz poljoprivrednog, zdravstvenog, visokotehnološkog i sportskog sektora jer su sigurnost i pouzdanost koje jamčimo važne za sve njih.

Kontinuiranim radom, poboljšanjem usluga i razvojem iz godine u godinu podižemo ljestvicu izvrsnosti, a danas se Groupe CAT sastoji od mreže od 210 ureda na pet kontinenata. Strateška lokacija naših terminala i skladišta jamči optimizaciju distribucijskog sustava, troškova i rokova isporuke.

Naš certifikat ISO 9001 dokaz je naših standarda kvalitete i naše predanosti stalnom poboljšanju. Međutim, naša omiljena potvrda izvrsnosti i kvalitete je lojalnost i zadovoljstvo naših kupaca što potvrđujemo iz godine u godinu dobrim rezultatima u anketi o zadovoljstvu kupaca.

Vaše zadovoljstvo je najbolja motivacija za daljnje poboljšanje naših usluga i našeg rada, a povjerenje koje nam ukazujete iz godine u godinu najčvršći je temelj na kojem nastavljamo graditi kvalitetan odnos s vama. Hvala vam što ste nas prepoznali kao partnera na kojeg uvijek možete računati.

What we do
Our Solutions
Što mi radimo
Naša rješenja