Automotive logistics
Pratite pošiljku

Pridružite nam se.
Zajedno možemo postići sve.

Zašto mi

Career
Usredotočeni smo na klijente

Naše klijente stavljamo u središte svih naših poslovnih odluka.

Career
Potpuno predani

Mi smo strastveni u svom poslu: automobilska logistika.

Career
Orijentirani k cilju

Imamo jasnu viziju i skup vrijednosti koje vode naš svakodnevni život. Definiramo strateške ciljeve koji nam pomažu da angažiramo naše zaposlenike.

Career
Promicanje timskog rada

Velike stvari brže se mogu postići zajedničkim radom. Dijelimo zajednički cilj i odgovornost postizanja nečega većeg od nas samih.

Career
Samoorganizacija

Radimo učinkovito, na strukturiran način i u skladu s našim procesima. Stoga se možemo suočiti s izazovima, dovršiti projekte i izbjeći stres.

Pridružite nam se

Vi ste osoba orijentirana na klijente koja napreduje u dinamičnom i međunarodnom okruženju. Vi ste organizirana osoba s jakom radnom etikom. Uporni ste i timski igrač.

Imate sposobnost i spremnost za učenje novih vještina. Pomoći ćemo vam da to postignete!

Otvorena aplikacija

Tražimo viličariste za rad u našem pretovarnom skladištu za utovar i istovar kamiona.
Ako ste diplomirani student ili student logistike i želite steći praktično iskustvo, nudimo vam mogućnost odrađivanja prakse kod nas. Pružit ćemo vam priliku da teoriju primijenite u praksi, steknete nova iskustva sudjelujući u među-odjelnim projektima i surađujući s timom stručnjaka međunarodne kompanije, kao i mogućnost uspostavljanja dugoročne suradnje. Ako ste zainteresirani za stažiranje, pošaljite nam svoj životopis.
What we do
Our Solutions
Što mi radimo
Naša rješenja